Kuća za odmor "Anto Šoljić"*****

  • Image00011

    1 / 1


Kuća za odmor „Anto Šoljić“ smještena je u centru Stubičkih Toplica na brdu Kapelščak. U blizini kuće nalazi se Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju Stubičke Toplice i hotel „Matija Gubec“.

Kuća je moderna, prostrana i udobna za boravak. Opuštajuće okruženje, potpuna privatnost te predivan pogled na krajolik osigurava idealnu atmosferu za odmor.

Sastoji se od dvije etaže te je potpuno opremljena za smještaj do 6 osoba. Ispred kuće nalazi se prostrana terasa idealna za druženje s panoramskim pogledom na mjesto te vanjska blagovaonica i kompletna oprema za roštilj te vanjski namještaj. Sadrži četiri spavaće sobe, moderno opremljenu kuhinju te prostranu blagovaonicu i dnevni boravak s kaminom. Ima dvije kupaonice s tuš kabinama, a za potpuni doživljaj odmora dostupan je i wellness sadržaj kao što je hidro-masažna kada i sauna.

Ispred kuće osiguran je vlastiti parkirališni prostor, a unutar kuće dostupan je besplatan bežićni Internet te nekoliko TV uređaja. Kuća je opremljena klimatizacijskim uređajem te grijanjem tijekom zimskih mjeseci tako da je korištenje smještaja dostupno tijekom cijele godine.

Kako do nas / Kontakt