ČlanciProjekt nacionalne oznake sigurnosti - Safe stay in Croatia

Novi projekt HTZ-a i cijelog sustava turističkih zajednica Hrvatske, koji ima za cilj poštivanje propisanih mjera i protokola i pozicioniranje Hrvatske kao sigurne turističke destinacije. U ovo relativno kratko vrijeme zajedno smo: - pripremili protokole poslovanja u turističkim i s turizmom povezanim djelatnostima koji su usklađeni s aktualnim preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo - otpočeli edukacije na terenu u cilju predstavljanja protokola i preporučenih mjera Propisanim protokolima obuhvaćeno je više od 200.000 ugostitelja i pružatelja usluga u turizmu i s turizmom povezanim djelatnosti u cijeloj Hrvatskoj. Izdvojili smo sedam kategorija dionika s dvadeset i pet pratećih potkategorija pružatelja usluga koji se mogu prijaviti za ovu oznaku.

Pročitaj više

Virtualna izložba Viktora Šipeka

U Muzeju seljačkih buna se u petak, 23. listopada 2020. godine, otvorila izložba slika Viktora Šipeka. Na izložbi su zastupljeni crteži, skice i osobni predmeti V. Šipeka. Izložene slike dolaze iz 10-ak privatnih domova, između ostalih Viktorove kćeri Helene, Moderne galerije, Hrvatskog muzeja medicine i farmacije, Galerije primijenjene umjetnosti u Zlataru, Župe u Donjoj Stubici i Muzeja seljačkih buna.

Pročitaj više

13. GFUK PO ZAGORJU

Dana 18. listopada 2020. godine održana je komedija Dekorater, u kongresnoj dvorani Hotela Matija Gubec, pod organizacijom 13. Glumačkog festivala u Krapini „GFUK po Zagorju“ te Općine Stubičke Toplice.

Pročitaj više

Kako do nas / Kontakt