Članci

03.07. Međunarodni dan bez plastičnih vrećica

Danas se obilježava Međunarodni dan bez plastičnih vrećica. Prema istraživanjima australskog sveučilišta u Newcastleu, svaka osoba tjedno unese oko 2000 komadića plastike u svoje tijelo, što na mjesečnoj razini doseže 21 gram, a godišnje 250 grama. Istraživanje pokazuje veliku mogućnost da tjedno u svoj organizam unosimo prosječno 5 grama plastike, što je proporcionalno količini plastike u jednoj kreditnoj kartici.

Pročitaj više

OBAVIJEST ZA SVE PRUŽATELJE SMJEŠTAJA NA PODRUČJU KZŽ

Obavještavamo vas o postupcima za slučaj sumnje na zaraznu bolest COVID-19 kod domaćih i stranih turista. PROTOKOL POSTUPANJA ZA SLUČAJ POSTAVLJANJA SUMNJE NA ZARAZNU BOLEST COVID-19 I ZA SLUČAJ POTVRDE ZARAZNE BOLESTI COVID-19 KOD TURISTA izdan je od strane Stožera civilne zaštite Krapinsko-zagorske županije. U nastavku teksta donosimo propisane dokumente.

Pročitaj više

Kamp "Centra Ritam s konjem"

Centar Ritam s konjem Vas poziva da se pridružite dvodnevnom kampu, za nejahače i jahače, od 27. do 28. lipnja 2020. godine. Kamp je namijenjen djeci od 7 do 12 godina. Prijave se primaju do 25. lipnja 2020. godine u inbox Centra Ritam s konjem ili pozivom na broj 098/951-2617. Više informacija u opisu linka.

Pročitaj više

Udruga Modus Vivendi Stubaki, uz potporu Općine Stubičke Toplice i KZŽ poziva Vas na 3. Festival poezije „Nagrada Vesna Parun“ – Stubičke Toplice 2020. koji će se održati 20. lipnja 2020. godine u Parku M. Gupca, ispred Glazbenog paviljona, s početkom u 19 sati.

Pročitaj više


Kako do nas / Kontakt