Članci

24. Tradicionalno "Gljivarenje v Stubakima"

„Gljivarenje v Stubakima“ je tradicionalna jesenska manifestacija TZO i Općine Stubičke Toplice koja je ove godine proslavila svoju 24. obljetnicu. Manifestacija je održana u Pili, 16. listopada gdje je okupila gljivare i zaljubljenike u prirodu te brojne udruge s područja Stubičkih Toplica i okolice.

Pročitaj više

24. Gljivarenje & Co. v Stubakima

Poštovani čitatelji stranice, u subotu, 16. listopada 2021. godine, održat će se tradicionalna 24. po redu manifestacija „Gljivarenje & Co. v Stubakima“. Manifestacija se održava pod pokroviteljstvom Općine Stubičke Toplice, u Parku vozača – Pila, na prostoru Parka prirode Medvednica.

Pročitaj više


Lokalna akcijska grupa "Zeleni bregi" u fazi je pripreme za raspis V. LAG natječaja, Tipa operacije 2.1.1. "Ulaganje u opće društvenu infrastrukturu i pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo" iz Lokalne razvojne strategije LAG-a (2014. - 2020.) u sklopu kojeg će se održavati besplatne radionice za potencijalne prijavitelje, a iste će biti održane sukladno važećim epidemiološkim mjerama.

Pročitaj više

LIKOVNA KOLONIJA „STUBAKI 2021.“

Dana 28. kolovoza 2021. godine održana ja 24. Likovna kolonija „Stubaki 2021“ na prostoru Rekreacijskog centra „Josip-Mirt Teček“ Udruge veterana specijalne policije Domovinskog rata „Barun“ u naselju Pihači, u organizaciji Turističke zajednice Općine Stubičke Toplice.

Pročitaj više

Kako do nas / Kontakt