Članci

Adventska izložba „U susret Došašću“

Udruga Hrvatska žena Stubičke Toplice u suradnji s Turističkom zajednicom Općine Stubičke Toplice pod pokroviteljstvom Općine Stubičke Toplice organizirala je i ove godine tradicionalnu adventsku izložbu „ U susret Došašću“. Tradicionalna izložba održana je u petak, 29. studenog 2019. u Vijećnici Općine Stubičke Toplice.

Pročitaj više


Stubičkim Toplicama dodijeljeno priznanje EDEN

Europska komisija je 2006. godine u zemljama članicama EU pokrenula pilot projekt za izbor Europskih destinacija izvrsnosti (EDEN) svake godine na drugu temu. Projekt je pokrenut u svrhu promocije turistički manje razvijenih destinacija pod sloganom „Otkrijte skrivena blaga Europe“.

Pročitaj više


MJESEC HRVATSKE KNJIGE

U petak, 25. 10. u 19 sati, u povodu godišnjice smrti najveće hrvatske pjesnikinje, pjesme Vesne Parun govorit će posebna gošča večeri, glumica Ornela Vištica, pjesnikinja iz Oroslavja Mirjana Mikulec i Nikola Kristić iz Stubičkih Toplica. Poseban gost večeri je i Krešimir Škof, zamjenik ravnatelja Specijalne bolnice Stubičke Toplice (evocirat će uspomene i anegdote o boravku Vesne Parun u Stubičkim Toplicama) U glazbenom dijelu večeri nastupit će: Vlatka Glasnović iz Zagreba, na flauti Ana Glasnović iz Zagreba, na klavijaturama Općinska knjižnica Stubičke Toplice, petak u 19 sati, pjesme Vesne Parun s Ornelom Višticom i gostima!!!

Pročitaj više

Kako do nas / Kontakt