Promotivne aktivnosti TZO Stubičke Toplice uz potporu HTZ-a i Općine Stubičke Toplice

Poštovani posjetitelji stranice, primorani se okrenuti novim turističkim proizvodima uslijed korone i poštujući epidemiološke mjere, tijekom proteklih mjeseci u nemogućnosti održavanja tradicionalnih manifestacija; TZO Stubičke Toplice sukladno usvojenom Programu rada i financijskom planu za 2021.g. usklađenom prema novoj metodologiji HTZ-a i MINTS-a, pokrenula je cjelokupni rebranding ponude Stubaka.

U sklopu promotivnih aktivnosti u suradnji sa Radnim tijelom za turizam i Općinom Stubičke Toplice napravljen je novi vizualni identitet TZO Stubičke Toplice, točnije logo TZO Stubaki.

Slijedeći izgled novog loga u ponudi TZ ureda je i novi suvenir - magnet Stubičkih Toplica.

Na magnetu su prikazana prirodna bogatstva našega kraja - kapljica vode prikazuje termalne vode a stabla i brežuljci okoliš u kojemu uživamo zahvaljujući smještaju podno Medvednice. U središtu magneta nalazi se naziv našega lijepoga mjesta - Stubičke Toplice.

Magnet je nastao suradnjom Osnovne škole Vladimir Bosnar Stubičke Toplice i Turističke zajednice Općine Stubičke Toplice. Izrađen je na izvannastavnoj skupini Mladi robotičari voditelja Gorana Jenića uz pomoć 3D pisača. Novi suvenir spoj je prirodne baštine, znanja i napredne tehnologije kojom je opremljena toplička škola.

Izrađena je i nova turistička karta Općine Stubičke Toplice koja ujedno uključuje i ukupnu ponudu Stubaka, a krasi prostor Parka Vladimira Bosnara - popularne špice.

Karta će ujedno biti i digitalizirana, te ćete ju uskoro moći preuzeti na općinskom  i TZ webu.

Slijedi i izdanje nove promo brošure Stubaka, na hrvatskom i engleskom jeziku, poštivajući smjernice standarda za oblikovanje promotivnih materijala lokalnih turističkih zajednica koje je TZ KZŽ uputila 19. travnja.

Uz brošuru biti će izrađen i promo letak svih topličkih udruga, koje su uz turističku ponudu nositelji za pokretanje cjelokupne outdoor ponude Stubaka, koja će biti ugovorena 01. lipnja ove godine, poštujući standarde koje je izdala TZ KZŽ, uz sufinanciranje za izradu standarda novih outdoor ruta, u smislu aktiviranja lokalnih OPG-a, udruga, privatnih smještaja, hotelskog smještaja, te cjelokupne ugostiteljske ponude Stubaka, okrećući se trendovima u  turizmu uz stvaranje novih turističkih programa i paketa za individualni pristup i smještaj gostiju na prostoru Stubičkih Toplica; koji traže trenutno svi turisti, uslijed epidemioloških mjera kojima je pogođen kompletni turistički sektor; kao npr. ponuda najvećeg nositelja turizma u Stubakima hotela Matija Gubec koji u svojoj ponudi gostima nudi anti korona free stres pakete; koji su proizašli uslijed pandemije COVID-a.


Kako do nas / Kontakt