Nova OUTDOOR ponuda u Stubakima

„STTUBE“ d.o.o. je tvrtka koja pruža različite usluge turističkog vođenja, a specijalizirana za pružanje usluga vođenja u pustolovnom turizmu.

„STTUBE“ je osnovana s ciljem pretvaranja osobnih znanja, iskustava i strasti zaljubljenika u planine i prirodu u posao. Kao iskusni alpinisti, skijaši, putnici i ljubitelji prirode, tijekom godina na odgovarajućim osposobljavanjima i edukacijama postajemo ovlašteni planinski vodiči, voditelji skijanja, učitelji skijanja, biciklistički vodiči i turistički pratitelji.

Iskustvo planinarenja i alpinizma smo stjecali tijekom 20 godina u visokim planinama širom svijeta, penjući se u stijeni, snijegu, ledu i kombinirano, ostvarujući brojne uspješne uspone na vrhove kao što su Kilimanjaro 5895m (Afrika 2002.), Elbrus 5642m ( Rusija, Kavkaz - prvi hrvatski uspon sa sjeverne strane – 2005.) Mont Blanc 4810m (Francuska, Italija 2005.) i Mera Peak 6476m (Nepal, Himalaja 2006.).

Putovanja i usponi su nemjerljivo obogatila naše osobnosti spoznajama o drugim kulturama i običajima.

Organizirali i vodili smo visokogorske uspone na brojne alpske vrhove u Italiji, Francuskoj, Švicarskoj, Austriji i Sloveniji.

Neprestano radimo na našoj edukaciji, a kao naše osnovne prednosti i razloge zbog kojih biste željeli izabrati naše programe navodimo:

  1.     ZNANJE I ISKUSTVO – više od 10. god. iskustva u vođenju različitih programa aktivnog odmora
  2.     POSVEĆENOST KORISNIKU USLUGE – pri pružanju usluga vođenja opredijeljeni smo na potpunu podršku svakom korisniku tijekom izvođenja odabranog programa. Programske ture radimo u            malim grupama (do 8 osoba), radi uspostavljanja prijateljskih odnosa i poticajnog ozračja.  
  3.     SIGURNOST – u pružanju usluga vođenja primjenjujemo najviše sigurnosne standarde,  a svi korisnici usluga su osigurani u skladu s važećim zakonskim propisima.
  4.     ČUVANJE PRIRODE – poštujemo ekološke standarde prema konceptu „LEAVE NO TRACE“.

 

Pridružite nam se. Vaše istraživanje Stubičke doline i Medvednice biti će nezaboravan doživljaj!

Vaš „STTUBE TEAM“

www.sttube.hr

info@sttube.hr

T+385 98 210 359


Kako do nas / Kontakt