Apartman "Bella Vista" ****

  • Apartman Bella Vista

    1 / 1


Apartman je smješten u centru Stubičkih Toplica, u neposrednoj blizini Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Stubičke Toplice i hotela "Matija Gubec". Udaljen je oko 15 kilometara od vrha Medvednice, odnosno skijaških staza na Sljemenu.

Nalazi se u poslovno - stambenom objektu. Smještaj je u prostranom, udobnom, suvremeno uređenom apartmanu, koji osigurava atmosferu potrebnu da se opustite i uživate u zelenilu krajolika i odmoru. Kroz veliku staklenu stijenu izlazi se na terasu s koje se pruža panoramski pogled na Medvednicu i Sljeme, te cijele Stubičke Toplice. Na terasi koja okružuje cijeli apartman nalazi se stol i stolice, te suncobran i ležaljke, tako da za toplih dana možete provoditi vrijeme uživajući na zraku i suncu. Jednako ugodno u apartmanu ćete provesti vrijeme tijekom čitave godine jer je opremljen grijanjem svih prostorija, a u ljetnim mjesecima je klimatiziran.

Apartman se sastoji od moderno opremljene kuhinje koja je spojena sa blagovaonicom i prostranim dnevnim boravkom koji se nastavlja na terasu tako da su sve prostorije ispunjene tijekom dana prirodnim svjetlom. Kupaonica je opremljena tušem, perilicom rublja, te ručnicima. U spavaćoj sobi s pogledom na voćnjak, uživat ćete u tišini i intimi. Usluga smještaja pruža se kroz cijelu godinu.

Apartman Bella Vista
Apartman Bella Vista

Kako do nas / Kontakt