Članci

Udruga „Hrvatska žena“ u kulturnom životu lokalne zajednice

Udruga „Hrvatska žena“ Stubičke Toplice kao najstarija udruga Općine Stubičke Toplice, raznim aktivnostima i projektima koje provodi u lokalnoj zajednici brine o očuvanju tradicijske baštine, živom čuva gastronomsku tradiciju Zagorja, pokazuje socijalnu osjetljivost te promiče kulturne, religijske, povijesne i ekološke vrijednosti našeg mjesta.

Pročitaj više


Audi FIS Svjetski kup „Snow Queen Trophy" - Trofej Snježna kraljica 2019. Sljeme - prodaja ulaznica

Najviši vrh Medvednice, Sljeme, početkom siječnja postaje okupljalište za natjecatelje svjetskog skijaškog kupa i sve ostale zaljubljenike u ovaj zimski sport. 05. siječnja nastupiti će žene, a 06. siječnja na crvenom spustu skijati će muškarci. Za sve posjetitelje slalomskih utrka Stubičke Toplice osigurat će parkiralište za osobne automobile i transfer autobusima na Sljeme. U Turističkom uredu Stubičke Toplice moći će se kupiti ulaznice za FIS Svjetski kup u slalomu prema slijedećem rasporedu na dane utrke:

Pročitaj više

Božićni sajam u Stubakima

Turistička zajednica Općine Stubičke Toplice, pod pokroviteljstvom Općine Stubičke Toplice organizirala je u subotu, 15. prosinca „Božićni sajam u Stubakima“ u Parku Vladimira Bosnara, uz prezentaciju velikih božićnih jaslica umjetnički oblikovanih od prirodnih materijala.

Pročitaj više


Kako do nas / Kontakt