Članci25. Europsko prvenstvo u gou za mlađe kadete, kadete i juniore

Hrvatski go savez, Hrvatska igo udruga i Europska go federacija organiziraju jubilarno, 25. Europsko prvenstvo u misaonom sportu „go“ za dobne skupine do 12, do 16 i do 20 godina (European Youth Go Championships – EYGC). Svečano otvaranje će se održati u srijedu, 11.03.2020. godine s početkom u 18 sati u kongresnoj dvorani hotela „Matija Gubec“, Stubičke Toplice.

Pročitaj više

Europska destinacija izvrsnosti (EDEN)

Europska komisija je 2006. godine u zemljama članicama EU pokrenula pilot projekt za izbor Europskih destinacija izvrsnosti (EDEN) svake godine na drugu temu. Projekt je pokrenut u svrhu promocije turistički manje razvijenih destinacija pod sloganom „Otkrijte skrivena blaga Europe“. Hrvatska turistička zajednica sa sustavom turističkih zajednica i u suradnji s Ministarstvom turizma provodi EDEN izbor u skladu sa zadanim temama u cilju stvaranja europske mreže najljepših destinacija.

Pročitaj više

Dječji fašnik u Stubakima

Osnovna škola Vladimir Bosnar Stubičke Toplice, Dječji vrtić Zvirek i Turistička zajednica uz pokroviteljstvo Općine Stubičke Toplice organizirali su 25. veljače Dječji fašnik u Stubakima. Vesela fašnička povorka prošetala je od Osnovne škole do muzičkog paviljona u Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Stubičke Toplice.

Pročitaj više

Kako do nas / Kontakt