Članci

Audi FIS Svjetski kup „Snow Queen Trophy" - Trofej Snježna kraljica 2019. Sljeme - prodaja ulaznica

Najviši vrh Medvednice, Sljeme, početkom siječnja postaje okupljalište za natjecatelje svjetskog skijaškog kupa i sve ostale zaljubljenike u ovaj zimski sport. 05. siječnja nastupiti će žene, a 06. siječnja na crvenom spustu skijati će muškarci. Za sve posjetitelje slalomskih utrka Stubičke Toplice osigurat će parkiralište za osobne automobile i transfer autobusima na Sljeme. U Turističkom uredu Stubičke Toplice moći će se kupiti ulaznice za FIS Svjetski kup u slalomu prema slijedećem rasporedu na dane utrke:

Pročitaj više

Božićni sajam u Stubakima

Turistička zajednica Općine Stubičke Toplice, pod pokroviteljstvom Općine Stubičke Toplice organizirala je u subotu, 15. prosinca „Božićni sajam u Stubakima“ u Parku Vladimira Bosnara, uz prezentaciju velikih božićnih jaslica umjetnički oblikovanih od prirodnih materijala.

Pročitaj višeGljivarenje & Co. v Stubakima

Turistička zajednica, Radno tijelo za turizam i promidžbu Općine Stubičke Toplice i udruge Stubičkih Toplica pod pokroviteljstvom Općine Stubičke Toplice 22. godinu za redom organizirali su jesenku manifestaciju „GLJIVARENJE & CO. V STUBAKIMA“ koja se po prvi puta održavala dva dana 20. i 21. listopada na dvije lokacije.

Pročitaj više

Kako do nas / Kontakt