Članci


Valentinovo u Stubakima

Jedni ga zovu Valentinovo, drugi Dan zaljubljenih, treći Dan ljubavi. Kako ga god zvali, pozivamo Vas da nam se pridružite 14. veljače od 18,00 do 19,00 sati ispred muzičkog paviljona Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Stubičke Toplice.

Pročitaj više

Udruga „Hrvatska žena“ u kulturnom životu lokalne zajednice

Udruga „Hrvatska žena“ Stubičke Toplice kao najstarija udruga Općine Stubičke Toplice, raznim aktivnostima i projektima koje provodi u lokalnoj zajednici brine o očuvanju tradicijske baštine, živom čuva gastronomsku tradiciju Zagorja, pokazuje socijalnu osjetljivost te promiče kulturne, religijske, povijesne i ekološke vrijednosti našeg mjesta.

Pročitaj više


Audi FIS Svjetski kup „Snow Queen Trophy" - Trofej Snježna kraljica 2019. Sljeme - prodaja ulaznica

Najviši vrh Medvednice, Sljeme, početkom siječnja postaje okupljalište za natjecatelje svjetskog skijaškog kupa i sve ostale zaljubljenike u ovaj zimski sport. 05. siječnja nastupiti će žene, a 06. siječnja na crvenom spustu skijati će muškarci. Za sve posjetitelje slalomskih utrka Stubičke Toplice osigurat će parkiralište za osobne automobile i transfer autobusima na Sljeme. U Turističkom uredu Stubičke Toplice moći će se kupiti ulaznice za FIS Svjetski kup u slalomu prema slijedećem rasporedu na dane utrke:

Pročitaj više

Kako do nas / Kontakt