Članci

Lokalna akcijska grupa "Zeleni bregi" u fazi je pripreme za raspis V. LAG natječaja, Tipa operacije 2.1.1. "Ulaganje u opće društvenu infrastrukturu i pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo" iz Lokalne razvojne strategije LAG-a (2014. - 2020.) u sklopu kojeg će se održavati besplatne radionice za potencijalne prijavitelje, a iste će biti održane sukladno važećim epidemiološkim mjerama.

Pročitaj više

LIKOVNA KOLONIJA „STUBAKI 2021.“

Dana 28. kolovoza 2021. godine održana ja 24. Likovna kolonija „Stubaki 2021“ na prostoru Rekreacijskog centra „Josip-Mirt Teček“ Udruge veterana specijalne policije Domovinskog rata „Barun“ u naselju Pihači, u organizaciji Turističke zajednice Općine Stubičke Toplice.

Pročitaj više14. GFUK i po Zagorju

Općina Stubičke Toplice poziva sve zainteresirane ljubitelje kulture da nam se pridruže na predstavi ŠUND NAŠ SVAGDAŠNJI Adam scene u izvedbi glumaca Adama Končića, Roberta Krajinovića i Nevene Vukes, u ponedjeljak 28. lipnja u 20,00 sati ispred muzičkog paviljona Specijalne bolnice Stubičke Toplice. Radnja predstave se odvija u jednom zagrebačkom studiju, vezana uz teme današnjice kao što su influenseri, lažni sjaj i slično. Za sve posjetitelje ulaz je slobodan!

Pročitaj više

Kako do nas / Kontakt