Prva polnoćka u novoj župnoj crkvi sv. Josipa u Stubičkim Toplicama

Baš kao što je lani na Badnjak obećano župljanima, 24. prosinca slavljena je  prva polnoćka u novoj Crkvi svetog Josipa u Stubičkim Toplicama. Iako je još uvijek u izgradnji, mještani su s ponosom stigli na prvu misu u crkvu koju su iščekivali u svom mjestu.

Nakon dječje polnoćke održana je predstava Magarac i vol u izvedbi Adama Končića i Pavla Medvešeka, te je organizirano i druženje sa Djedom Božićnjakom za najmlađe.

Turistička zajednica uz pokroviteljstvo Općine Stubičke Toplice i veliku pomoć topličkih udruga i ugostitelja, za prisutne nakon polnoćke pripremila je kolače, kuhano vino, kavu sa rakijom, kobasice i ostale delicije. Sva prikupljena sredstva donirat će se za terapijsko liječenje Lane Mališ koja boluje od celebralne paralize.

Suorganizatori događanja bili su:  Lovačka udruga Pila-Jazavac, hotel Matija Gubec,  Temple bar, Udruga Hrvatska žena, Udruga umirovljenika, Švicarsko-hrvatsko društvo, Sportsko-ribolovno društvo Stubaki, Osnovna škola Vladimir Bosnar i Dječji vrtić „Zvirek“.

Pogledajte galeriju fotografija!

 


Kako do nas / Kontakt