Održan 1. "Mali ulični festival" Stubičke Toplice

Mali ulični festival Stubičke Toplice, 08.-10. lipanj 2018.

Stubaki su ispričali novu priču u protekla tri dana i s ponosom su postali mjesto  događanja prvog zagorskog uličnog festivala! Radno tijelo za turizam i promidžbu Općine Stubičke Toplice u suradnji sa Turističkom zajednicom, pod pokroviteljstvom Općine Stubičke Toplice i Krapinsko-zagorske županije  ponudili su posjetiteljima novi i osvježavajuć kulturno-turistički proizvod.

Manifestacija je kroz tri dana od 08. do 10. lipnja posjetiteljima donijela spoj modernoga i tradicije, šarenilo izvođača i sudionika u programu koji su vrlo lako u svakom kutku festivala mogli pronaći nešto za sebe.

Kroz sva tri dana ulicu su preplavili mnoštvo uličnih zabavljača i performera. Festival su odličnim koncertom uz ovacije publike zatvorile popularne The Frajle, nakon što su u subotu nastupili grupe Ljubavnici i Fadeout, a u petak Vatra i Noxin.

Uz tematsku ugostiteljsku ponudu burgera, kobasica, štrukli, kolača, slastica, vina, pjenušaca i craft piva, ali i raznolikosti domaćih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, posjetitelji su uživali u šarenilu boja koje se protezalo centrom Stubičkih Toplica.

Najmlađi posjetitelji kroz sva tri dana mogli su uživati u art parku, dječjim radionicama te predstavi za djecu u paviljonu Specijalne bolnice, dok je svoj cabare: „Adam i ona“ predstavio glumac Adam Končić, koji je ujedno bio i interaktivni vodič festivala u ulozi gospona Stubaka.

Ovim putem organizatori se zahvaljuju svima na pomoći i podršci na realizaciji projekta MUF i vidimo se dogodine u Stubakima.

Pogledajte Facebook page "MUF-a"! 


Kako do nas / Kontakt