Ljetna Likovna kolonija "Stubaki 2019."

Turistička zajednica Stubičke Toplice pod generalnim pokroviteljstvom Općine Stubičke Toplice i uz suradnju sa Udrugom veterana specijalne policije domovinskog rata „Barun“ poziva Vas na 22. LJETNU LIKOVNU KOLONIJU „STUBAKI 2019.“

 

24. kolovoza (subota) u 10,00 sati

 u Park Maksimilijana Vrhovca.

Prisustvujte stvaranju umjetničkih djela, doživite prenošenje topličkih motiva na platno u prijateljskom okruženju umjetnika.

Dođite i podržite goste umjetnike u centru Stubaka.

Predviđeni plan događanja:

24. kolovoza (subota):

-              dolazak učesnika u 09,00 sati - odlazak na Povijesno-poučnu stazu Kamenjak po vlastitom izboru

-              10,00-10,30 sati riječ dobrodošlice u ime organizatora i pokrovitelja manifestacije u parku Maksimilijana Vrhovca

-              podjela materijala i početak rada kolonije, upoznavanje s lokacijama interesantnima za motive, prijevoz učesnika na izabrane lokacije i početak rada kolonije 11,00 sati

-              15,00 sati vrijeme za zajednički ručak, izložbu slikarskih radova nastalih na Likovnoj koloniji „Stubaki 2019“, uz Rekreacijskom centru „Josip Mirt-Teček“ u naselju Pihači.

Koloniji se odazvalo i svoje učestvovanje potvrdilo 31 autor, profesionalaca i amatera iz Jastrebarskog, Zagreba, Varaždina, kao i članovi Likovnih udruga, te samostalni autori iz Krapinsko-zagorske županije.

Veselimo se ponovnom susretu sa dragim prijateljima, kao i novim sudionicima Likovne kolonije „Stubaki 2019.“ koji će nam se ove godine prvi puta pridružiti.

VAŽNO: zbog loše vremenske prognoze Likovna kolonija Stubaki 2019. održati će se na prostoru Rekreacijskog centra "Josip Mirt-Teček" u naselju Pihači.


Kako do nas / Kontakt