MUF "Mali ulični festival" 07.-09. lipnja 2019.

Stubaki pričaju novu priču i drugu godinu za redom mjesto su događanja Malog Uličnog Festivala! Otvorenje festivala je u petak 07.06.2019., uz rock pojavu zagrebačkih 'Pips, Chips & Videclips'-a, dok je subota rezervirana za nastup uvijek odličnih 'Soulfingersa', a u nedjelju na festivalu nastupaju već dobro znane četiri dame, poznatije kao The Frajle.          

Kroz centar Stubaka očekuje Vas šarenilo boja, glazbe i hrane. Glavni motiv i sažetak ideje je da se stvori harmoničan spoj modernog i tradicionalnog. Festival će imati mnoge elemente, za svakoga ponešto, a kao najinteresantnije istaknuli bi: nastup velikog broja uličnih umjetnika/perfomera, odlične koncerte, bogatu gastro ponudu (Street food), kazališne predstave za odrasle i djecu, ljetno kino, kreativne radionice, likovna kolonija, zabavni park, te uz nezaobilaznu ponudu naših mnogobrojnih  obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, obrta i starih zanata.

 

             Iznimno zanimljiv dio festivala bit će i ArT PaRk u centru mjesta s raznim uličnim performerima i umjetnost prikazana kroz urbaniji izričaj. 

            Važna komponenta se temelji i na tematskoj ugostiteljskoj ponudi (Zagorski cug, burger bar, slatki vuglec, pjenušci i vino bar, štrukli vuglec), tako da će svatko  moći pronaći za sebe najbolju varijantu hrane i pića koje će kroz inovativnu festivalsku interpretaciju i ovdje imati notu tradicije. 

       

        Kroz sva tri dana ulicu će  preplaviti mnoštvo uličnih zabavljača i performera. Kraj svakog dana obilježava koncert renomiranih izvođača. Otvorenje festivala je u petak 07.06.2019.,  uz rock pojavu zagrebačkih 'Pips, Chips & Videclips'-a, dok je subota rezervirana za nastup uvijek odličnih 'Soulfingersa'. U nedjelju Vas očekuju 2 kazališne predstave, dječja i u kasnijem terminu ona za odrasle, i to sve na vanjkušima u prekrasnom restauriranom paviljonu Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Stubičke Toplice, te večernji nastup festivalu već dobro znane četiri dame, poznatije kao The Frajle.           

 

        Glavni pokrovitelj novog događanja biti će Općina Stubičke Toplice i Krapinsko-zagorska županija.


Kako do nas / Kontakt