Advent u Stubakima

U sklopu "I. Adventa u Stubakima", u subotu 23. prosinca održano je dobrotvorno natjecanje u kuhanju fiša. Sudjelovalo je 6 ekipa: 

Udruga branitelja iz Bedekovčine, Udruga branitelja "Barun" Stubaki, ŠRD Stubaki, Radovan Kunović, Emil&Radek i Fišer&comp.

Ocjenjivački sud od 5 članova najboljim je proglasio fiš ekipe Fišer&comp. Ssvi ostali izvrsno su kuhali pa je fiš podijeljen u dobrotvornoj akciji, uz prikupljenih 800 kn kao pomoć bolesnoj djevojci iz Stubičkih Toplica.

Na Badnjak, ribiči ŠRD Stubaki, pripremali su srdele, koje su također kroz dobrotvornu akciju podijeljene mještanima i gostima Stubičkih Toplica. Načelnik Općine Josip Beljak i zamjenica Anica Benger podijelili su više od 250 porcija srdela i također prikupili sredstva u sklopu dobrotvornog prikupljanja priloga.

Ovakve aktivnosti, prvi put organizirane u blagdansko vrijeme u Stubičkim Toplicama iznimno su pozdravljene od mještana i gostiju, a pridonjele su daljnjoj afirmaciji Stubaka kao nove destinacije na adventskoj turističkoj karti Krapinsko-Zagorske županije.

 


Kako do nas / Kontakt